Brandul american de produse cosmetice Nyx Professional Makeup a inaugurat la Timisoara primul sau magazin din vestul tarii. Acesta este situat la demisolul Iulius Mall, parte a ansamblului mixt Openville, aflat in plina dezvoltare si care va completa oferta de retail a actualului mall cu o suprafata de 47.000 mp, ajungand la un total de 118.000 mp inchiriabili.

Magazinul Nyx Professional Makeup din Openville Timisoara este cel de-al doilea din reteaua de mall-uri a companiei Iulius, dupa cel din Iulius Mall Cluj. Brandul le ofera clientelor sale o gama completa si personalizata de produse de infrumusetare de calitate superioara: farduri de ochi, baze de machiaj, fonduri de ten, pudre, blush-uri, iluminatoare, corectoare, gloss-uri de buze, rujuri lichide si clasice, mascara, gene false, pana la pensule si alte accesorii.

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont