Nikos Koumettis este in prezent presedintele unitatii de afaceri din Europa Centrala si de Est (CEE), unde gestioneaza business-ul a 26 de tari, din Rusia pana in Italia, inclusiv Romania.

Nikos Koumettis va fi urmat in functia de presedinte CEE de catre Lana Popovic, care este in prezent franchise general manager in regiunea Europa de Nord-Est. Anterior, Lana Popovic a detinut functia de franchise general manager pentru Tarile Baltice si Polonia. Lana Popovic, care s-a alaturat companiei Coca-Cola in 2001, a detinut o varietate de pozitii in Europa de Est si Sud-Est, iar, din functia noua, ii va raporta direct lui Nikos Koumettis.

Nikos Koumettis este presedintele Companiei Coca-Cola in Europa Centrala si de Est si conduce operatiunile companiei din cele 26 de tari ale regiunii. Din aceasta pozitie, Koumettis a condus operatiunile companiei in regiunea Europa Centrala si de Sud, din 2011 pana in 2016. Din acest rol, a supervizat operatiunile Coca-Cola in 23 de tari, inclusiv in statele membre ale Uniunii Europene, tarile membre in Asociatia Europeana a Liberului Schimb si Balcani.

De cand s-a alaturat Companiei Coca-Cola, in 2001, Koumettis a ocupat functia de presedinte al Companiei Coca-Cola in Canada. A fost, totodata, presedinte al companiei in regiunea Adriatica si Balcani, cu sediul la Bucuresti, in perioada 2003-2008. In rolul sau de presedinte al acestei unitati, el a dezvoltat afacerea in noua tari diferite, printre care Bulgaria, Romania, Serbia si Croatia, fiind responsabil pentru cresterea puternica a categoriei de bauturi ready-to-drink si a business-ului in aceasta regiune. Anterior acestei pozitii, Nikos Koumettis a fost director general al Regiunii Mediteraneene de Sud-Est, cu responsabilitati pentru Grecia si Cipru.

Inainte de a se alatura companiei Coca-Cola, a lucrat in marketing pentru Kraft Jacobs Suchard, si in vanzari si distributie, cu o mare companie greceasca, Elgeka. De asemenea, a avut si pozitii in departamente comerciale si logistice pentru Papastratos S.A./Phillip Morris, cea mai mare companie de tutun din Grecia.

Nikos Koumettis detine o diploma de licenta in administrarea afacerilor la Colegiul American al Greciei si o diploma de masterat in marketing international la Strathclyde Business School.

Lana Popovic este director general al companiei Coca-Cola pentru Rusia, Polonia, Ucraina, Belarus, Letonia, Lituania, Estonia si Moldova. Lana Popovic lucreaza pentru Coca-Cola din 2001, perioada in care a ocupat inclusiv functii de conducere in management, strategie si marketing.

In 2006, Lana Popovic a fost numita director de marketing pentru Croatia si apoi pentru Bosnia si Hertegovina. A devenit director de operatiuni pentru Grecia in 2011. Un an mai tarziu, a fost numita director de operatiuni pentru Europa de Sud-Est, cu responsabilitati in sapte tari, inclusiv Grecia si Serbia.

In 2016, Popovic a fost numita director general pentru Coca-Cola in Polonia si Marea Baltica. In 2017, a primit functia de director general al francizei din Europa de Nord, unde a fost responsabila pentru cresterea economica pe termen lung a afacerii Coca-Cola in opt tari. Lana Popovic a obtinut o diploma in Economie de la Universitatea din Zagreb din Croatia.

Coca-Cola este o companie de bauturi cu peste 500 de marci in peste 200 de tari si teritorii. In plus fata de brandurile Coca-Cola, portofoliul companiei include cateva marci de bauturi din lume, precum cele pe baza de soia - AdeZ, ceaiul verde Ayataka, apele Dasani, sucurile si nectarurile Del Valle, Fanta, cafeaua Georgia, ceaiurile si cafelele Godl Peak, sucuri si smoothie-uri complet naturale, sucurile Minute Maid, bauturile sportive Powerade, sucurile Simply, apa inteligenta, Sprite, apa cu vitamine si apa din nuca de cocos ZICO.