Retailerul german dm drogherie markt a inaugurat astazi cel mai mare magazin din Bucuresti. Noua drogherie este situata in sectorul 2, pe bulevardul Dacia nr. 169, in cadrul Business Center The President.

Noua drogherie dm este situata la parterul cladirii de 5 etaje si ocupa o suprafata de 370 mp., cu cale de acces pentru clienti din bulevardul Dacia. Noul centru de afaceri este construit la intersectia dintre bd. Dacia, strada Mihai Eminescu si Calea Mosilor de antreprenorul Corin Romanescu, owner si manager al Centrului de Evenimente The President si a fost finalizat in luna septembrie 2019.

Evenimentul de lansare a drogeriei se desfasoara in magazin, in perioada 26 – 28 septembrie, intre orele 9.00 – 21.00. Pe durata celor 3 zile de lansare a noului magazin, dm drogerie markt ofera 15% reducere la fiecare produs cumparat, cadouri, concursuri cu premii.

Compania dm drogerie markt a fost infiintata in 1973 in Germania, iar de atunci s-a extins in 13 tari: Austria, Bosnia, Bulgaria, Croatia, Cehia, Germania, Italia, Macedonia, Romania, Serbia, Slovacia, Slovenia si Ungaria, cu aproximativ 3500 de magazine si 60.000 de angajati in Europa.

In Romania, lantul dm drogerie markt este prezent de 12 ani, timp in care a deschis peste 100 de magazine in Bucuresti si in principalele orase din tara, creand 600 de locuri de munca.

Lantul de magazine a terminat anul 2018 cu afaceri de 415 mil. lei (89 mil. euro), dupa un avans de 22% fata de 2017 si estimeaza o crestere de 10% pentru anul 2019.

Business Center The President este un ansamblu imobiliar clasa A, cu o suprafata construita desfasurata de aproape 5000 mp., dispusa pe 8 niveluri (2S+P+5E). Cladirea cuprinde 4 zone: subsolul cladirii cu o suprafata de 1500 mp. include 50 locuri de parcare dispuse pe doua niveluri, baza cladirii cu 3 spatii comerciale ce au o suprafata totala de 650 mp., cele 5 etaje ce ofera spatii de birou si terase cu o suprafata totala de 2850 mp. si peste 100 mp. spatii publicitare Outdoor si Indoor, dispuse pe fatada cladirii si, respectiv, in interior. Compania preconizand o cifra de afaceri de 1 milion de euro pe an din contractele de inchiriere.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Andra Imbrea
Andra Imbrea s-a alaturat echipei Wall-Street in 2015. A studiat jurnalismul si economia, pe care incearca sa le imbine in cadrul materialelor sale despre industria de fashion, retail&FMCG si Media&Advertising. Iubitoare de pisici, carti si festivaluri de muzica.   

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri