Banca Italo-Romena are un nou sef

Banca Italo-Romena are un nou sefBanca Italo-Romena a numit un nou director general, Giulio Simonelli, dupa ce Antonio Bianchin si-a incheiat mandatul la conducerea bancii si va primi o functie importanta in cadrul grupului Veneto Banca.

Simonelli si-a inceput activitatea in domeniul bancar in anul 1986. In anul 2000 a intrat in grupul Banca Apulia SPA, unde a ocupat diverse functii de coordonare si conducere, ultima fiind cea de director general. Apulia face parte, de la inceputul anului trecut, din Veneto Banca.

Promovare la Coca-Cola

Promovare la Coca-ColaMarius Croitoru, directorul financiar si manager de implementare SAP la Coca-Cola Romania si Moldova, va fi numit incepand cu 1 iulie in pozitia de director financiar la Coca-Cola HBC Italia.

Marius Croitoru se va reloca la Milano, unde va coordona operatiunile departamentelor financiar, juridic si de achizitii la Coca-Cola HBC Italia.

Simona Fatu pleaca de la Volksbank dupa 11 ani in banca

Simona Fatu pleaca de la Volksbank dupa 11 ani in bancaSimona Fatu, vicepresedinte al Volksbank responsabil pentru companii si trezorerie, a parasit banca de la 1 martie.

Responsabilitatile sale vor fi preluate temporar de vicepresedintele pentru retail, Lucian Cojocaru.

Simona Fatu lucreaza in cadrul Volksbank chiar de la infiintarea bancii in Romania, in anul 2000, cand a ocupat functia de director corporate.

Noua sefa pe audit a Deloitte preia conducerea afacerilor din Timisoara

Noua sefa pe audit a Deloitte preia conducerea afacerilor din TimisoaraAlina Mirea, noul director de audit din cadrul Deloitte, va prelua conducerea biroului regional din Timisoara, urmand sa coordoneze activitatea firmei de consultanta in regiune, in paralel cu proiectele derulate la nivel central.

In ianuarie 2011, echipa de management a firmei Deloitte s-a extins prin recrutarea unui nou membru - Alina Mirea, audit & assurance director.

Lina&Guia recruteaza un avocat de la Bulboaca

Lina&Guia recruteaza un avocat de la BulboacaCasa de avocatura Lina & Guia l-a recrutat pe avocatul Mihai Gabriel Jelea in pozitia de Associate si isi intareste astfel echipa de corporate si insolventa.

Cooptarea lui Mihai Gabriel Jalea, in varsta de 30 de ani, duce numarul avocatilor Lina & Guia la 20. Experienta lui profesionala include proiecte de restructurare, tranzactii si insolventa.

Anterior, Mihai Gabriel Jalea a lucrat la KPMG Romania (perioada 2006-2010), iar apoi a activat pana in prezent in cadrul casei de avocatura Bulboaca & Asociatii.