Luni: Listarea NEPI

Luni: Listarea NEPIFondul sud-african de investitii imobiliare New Europe Property Investments (NEPI) se va lista pe Bursa de Valori Bucuresti in data de luni, 20 iunie.

Deschiderea sedintei de tranzactionare va fi oficiata de catre reprezentantii companiei, ai Depozitarului Central, Intercapital Invest si BCR.

Evenimentul va fi urmat de o conferinta de presa.

Sursa imagine:
sxc.hu

Luni: Holcim Romania prezinta un raport

Luni: Holcim Romania prezinta un raportSubsidiara locala a producatorului elvetian de ciment Holcim prezinta luni Raportul de Dezvoltare Durabila 2009 - 2010.

La eveniment vor participa Daniel Bach - director general, Alina Cristea - manager dezvoltare durabila si Andreea Nicolae - manager de comunicare.

Luni: Eveniment Banca Transilvania

Luni: Eveniment Banca TransilvaniaBanca Transilvania organizeaza o conferinta de presa cu tema „Sanatate si Securitate la locul de munca, proiect dedicat angajatilor BT si cofinantat de Fondul Social European”.

Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11:00, la Sediul Regional Bucuresti al Bancii Transilvania, Sos. Bucuresti – Ploiesti nr.43.

Din partea Bancii Transilvania vor participa Nevenca Doca – Director Executiv Resurse Umane si Florin Rusu – Director Adjunct Resurse Umane.

Luni: Green Car Event 2011

Luni: Green Car Event 2011Conferinta de presa ce anunta evenimentul Green Car Event 2011, primul eveniment auto din Romania dedicat exclusiv modelelor ecologice.

Luni: Indicatorii de risc bancar

Luni: Indicatorii de risc bancarBanca Nationala a Romaniei (BNR) publica indicatorii de risc bancar, centrala incidentelor de plati - mai 2011.

Luni: Ziua Australiei in Romania

Luni: Ziua Australiei in RomaniaAmbdasa Australiei si Consulatul Onorific de la Bucuresti sarbatoresc luni Ziua Australiei in Romania. Receptia va avea loc la hotelul Hilton, din centrul Capitalei, incepand cu orele 19:30.

Marti:Transgaz - Analiza rezultatelor financiare din 2010

Marti:Transgaz - Analiza rezultatelor financiare din 2010Transgaz va sustine o intalnire cu analistii financiari, brokerii si investitorii.

Agenda de lucru a evenimentului va cuprinde analiza rezultatelor economico-financiare anuale pentru anul 2010.

Marti: Inaugurarea Ploiesti West Park

Marti: Inaugurarea Ploiesti West ParkAlinso Group organizeaza o conferinta de presa prilejuita de inaugurarea in cadrul Ploiesti West Park a primei cladiri industriale certificata BREEAM din Romania, dedicata companiilor mici si mijlocii, precum si de aniversarea a doi ani de la inaugurarea parcului logistic, cel mai mare din sud-estul Europei.

Marti: Dezbatere despre piata muncii

Marti: Dezbatere despre piata munciiFundatia Crestin-Democrata si Hanns Seidel Stiftung Romania organizeaza marti, 21 iunie, o dezbatere referitoare la schimbarile care au avut loc pe piata muncii ca urmare a schimbarilor legislative recente. La eveniment vor participa, printre altii, Sebastian Lazaroiu - ministrul Muncii si Teodor Baconschi, ministrul Afacerilor Externe.

Miercuri: Adama inaugureaza proiectul din Brasov

Miercuri: Adama inaugureaza proiectul din BrasovDezvoltatorul Adama, care a fost preluat recent de fondul de investitii Immofinanz, va inaugura miercuri ansamblul rezidential Evocasa Viva, din Brasov.

Adama a finalizat circa 1.500 de apartamente de la infiintarea sa din 2005, zece proiecte fiind acum in curs de constructie. Compania are un portofoliu de dezvoltare de proprietati cu o suprafata totala de peste 1.360.000 metri patrati, care vor permite realizarea a peste 40 de proiecte rezidentiale noi.

Vineri: Buletinul de conjunctura

Vineri: Buletinul de conjuncturaBanca Nationala a Romaniei (BNR) publica buletinul de conjunctura - iunie 2011.