Un cultivator de nuci din judetul Mures este in timpul serviciului agent de politie, iar in timpul liber si-a dezvoltat o pasiune pentru nuci. In urma cu mai bine de sase ani a plantat singur peste 400 de nuci, conform Adevarul.

Sebastian Pop a cumparat in anul 2009 o casa cu doua hectare de teren, in Saulia de Campie. A cautat in primul rand un loc unde nucii sa se poata dezvolta corespunzator, un loc unde afacerea lui sa prinda radacini si s-a apucat sa planteze puietii. Pana acum mai mult a investit, insa profitul e foarte aproape. Nucii lui au inceput deja sa dea rod.

„Acum vreo 7-8 ani ma uitam la Viata Satului si era un inginer care explica el acolo cum e cu afecerea cu nuci, cati bani s-ar castiga. Neavand nicio preocupare in afara serviciului, m-am gandit sa fac si eu o plantatie cu nuci. Am cautat vreo doi ani teren, iar pana la urma am gasit. M-am apucat. Am gasit pe internet informatii despre nucii frantuzesti, am luat legatura cu cineva care aducea din Vrancea, dar pana la urma am apelat direct la producatorul francez. Am cumparat nucii direct de la francezi. In 2009 i-am plantat si de atunci bag bani. Deocamdata investesc”, dezvaluie Sebastian Pop, cultivator de nuci

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Valentyn Volkov / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Agricultură »



Setari Cookie-uri