Drumul National 10 Buzau-Brasov, in localitatea buzoiana Magura, s-a surpat pe o distanta de aproximativ zece metri, in urma unei alunecari de teren provocate de ploile abundente din ultimele zile, circulatia in zona desfasurandu-se pe un singur sens.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Buzau, Vasile Prahoveanu, alunecarea de teren s-a produs pe DN 10, la kilometrul 26, in urma precipitatiilor abundente. Astfel, autoritatile au decis ca in zona sa se circule pe un singur sens, respectiv dinspre Buzau catre Brasov, scrie Mediafax.

Zona este semnalizata corespunzator, pana cand vor fi demarate lucrarile pentru reabilitarea portiunii de drum surpate. O masiva alunecare de teren s-a produs, duminica, si in localitatea buzoiana Colti, pe un drum care leaga doua sate. Potrivit subprefectului de Buzau, George Sava, o falie de pamant a luat-o la vale, iar drumul s-a surpat, accesul catre aproximativ o suta de case fiind posibil doar pietonal.

Sava a precizat ca autoritatile locale se vor ocupa de reabilitarea drumului. Totodata, un drum din localitatea Sarulesti a fost deteriorat la sfarsitul acestei saptamani, tot in urma alunecarilor de teren, fara a exista insa oameni izolati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri