New Kopel Group va avea un nou CEO de la 1 ianuarie 2017, pe Tal Lahav, care il va inlocui pe Hezi Shayb.

Tal Lahav face parte din echipa New Kopel Group de 3 ani, timp in care a activat in pozitia de Deputy CEO si CFO.

Tal Lahav are un background in zona financiar – manageriala, format in cadrul KPMG, unde a activat pentru peste 7 ani, atat in Romania cat si in USA si este licentiat in administrarea afacerilor, cu specializarea contabilitate si economie, in cadrul Universitatii Adelphi (NY, USA).

Hezi Shayb va ramane aproape de companie din pozitia de Chairman al New Kopel Group.

New Kopel Group si-a stabilit pana la finalul anului 2017 un target de 4.000 de masini in administrare, pentru rent a car, leasing operational si management de flote.

Flota Sixt New Kopel Operational Leasing a crescut cu 23%, in vreme ce Sixt Rent a Car aproape si-a dublat flota, in ultimii doi ani, ajungand la 800 de masini.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri