Alegerea unei masini este un lucru dificil. Multi soferi se indreapta spre masinile cu alimentare diesel din mai multe motive. In primul rand motoarele diesel consuma mai putin, iar in al doilea rand multi suntd e parere ca masinile care se alimenteaza cu motorina se strica mai rar.

Turbina

Masinile diesel tind sa piarda turbine mai des decat cele pe benzina. De fapt stricarea turbocompresorului este o problema pe care mai toate masinile diesel o simt dupa un timp.

De ce se strica? Specialistii in domeniu spun ca turbinele cedeaza din cauza uleiului prost sau din cauza faptului ca soferii nu schimba uleiul la timp. La masinile diesel uleiul se deterioreaza mai repede, se umple de impuritati si depuneri, se innegreste si isi pierde din proprietati. Astfel, lubrifierea turbinei nu se mai face corespunzator si se strica.

Citeste articolul integral pe Cars.ro

Sursa foto: Cars.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri