Florentin Tuca, fondatorul Tuca Zbarcea & Asociatii, este primul avocat roman care primeste distinctia de cel mai bun "managing partner" al anului in Europa in cadrul galei "The Lawyer European Awards 2012". In acest an au concurat 88 de firme de avocatura independente.
The Lawyer a acordat 19 trofee firmelor de avocatura care au inregistrat performante remarcabile in decursul ultimului an, precum si partenerilor din cadrul acestor firme.

Astfel, unul dintre cel mai importante trofee ale serii, si anume Managing Partner-ul Anului din Europa, a revenit unui avocat din Romania, pentru prima data in istoria premiilor The Lawyer.

Florentin Tuca a fost desemnat marele castigator de catre un juriu format din 15 executivi de top din cadrul unor companii precum Caterpillar, CBS Outdoor, Mitsui Sumitomo Insurance, HBO Europe, Unisys, Rusal, InterContinental Hotels Group, precum si reprezentanti ai unor firme de avocatura renumite.

„E un premiu extrem de onorant, evident. Desi suna ca recunoastere individuala, el reprezinta, de fapt, un Oscar colectiv, certificarea performantelor de grup ale partenerilor mei. Nu e premiul meu, e medalia de aur a echipei!”, a spus Florentin Tuca.

In cadrul ceremoniei din acest an, Tuca Zbarcea & Asociatii intrase in cursa pentru doua premii, si anume Firma de Avocatura a Anului in Romania si Managing Partner-ul Anului din Europa.

Tuca Zbarcea & Asociatii este si detinatoarea titlului The Lawyer de Firma de Avocatura a Anului in Europa de Est si Balcani in 2010.

De asemenea, Tuca Zbarcea & Asociatii este detinatoarea a doua titluri Best Employer in Romania in 2008/09 si 2010/11 obtinute din partea Aon Hewitt.

Florentin Tuca este Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii si are o experienta de 19 ani in avocatura. El este specializat in drept societar, concesiuni si parteneriat public privar, precum si in fuziuni si achizitii/privatizari.

Tuca a coordonat echipa de avocati care a reprezentat cu succes Romania in trei dosare de arbitraj in fata Centrului International de Reglementare a Diferendelor Relative la Investitii (ICSID) de la Washington, valoarea despagubirilor pretinse de reclamanti depasind 700 milioane de dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri