Cel mai bun sfat de business pe care l-a primit seful Danone de-a lungul carierei sale a fost sa exceleze in pozitia in care se afla intr-un anumit moment.

“Nu toata lumea trebuie sa devina director general, dar in orice faci trebuie sa fii cel mai bun. Am aceleasi asteptari de la angajatii mei. Managerii romani sunt deschisi spre schimbare si incearca sa faca lucrurile bine, le place sa celebreze succesul. Sunt foarte muncitori”, afirma Dieter Schulz.

Un alt aspect sesizat de managerul Danone este legat de faptul ca romanii prefera sa lucreze pana tarziu.

“Sunt zile cand ma plimb prin birouri si la ora 6-7 seara majoritatea angajatilor sunt la munca”, mai spune Schulz.

Citeste si:

In opinia sa, echilibrul viata personala – profesie este deosebit de important, insa din ce in ce mai greu de atins pe masura ce inaintezi pe scara ierarhica.

“Uneori ajungi sa lucrezi si in weekend. Nu poti fi acasa in fiecare zi la ora 18.00 insa poti profita la maxim de clipele in care stai cu familia. De exemplu, in timpul saptamanii sunt foarte concentrat pe aspectele ce tin de munca, iar la final de saptamana profit de timp pentru a iesi in oras cu familia, pentru a merge la un film sau pentru a juca tenis cu copiii mei”, povesteste seful Danone Romania.

Afla mai multe despre seful Danone Romania din textul: La cantina cu seful Danone: Ma vad ca un antreprenor care are in spate un gigant cu multe miliarde de euro

La cantina cu seful Danone: Ma vad ca un antreprenor care are in spate un gigant cu multe miliarde de euro

La cantina cu seful Danone: Ma vad ca un antreprenor care are in...