Berea, consumata cu moderatie, nu este o bautura rea ci, din contra, contine vitamina D si previne degenerarea oaselor, cel putin conform International Journal of Endocrinology. Vestea (si mai) buna este ca berea poate fi extrem de ieftina in anumite tari, in timp ce in altele te costa o avere, scrie FinancesOnline.com.

Daca esti in Europa Centrala si de Est sau in Asia de Sud Est, poti cumpara in general bere foarte ieftina – poate de aceea germanii si britanicii apreciaza atat de mult Romania, cine stie? In Vietnam si in Ucraina poti bea cea mai ieftina bere, la 50 de centi pe sticla.

Romania este, in viziunea celor de la FinancesOnline, unul dintre statele unde se bea cea mai multa bere si preturile sunt si foarte mici. Vezi in infograficul de mai jos informatii inedite despre preturile berii in lume dar si alte “curiozitati”.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri