Lemet, unul dintre cei mai mari producatori de mobila la nivel national, a deschis in martie doua noi magazine sub brandul Lem's, in Miercurea Ciuc si Focsani, prin care reteaua isi mareste spatiul de showroom cu peste 3.500 de metri patrati.

Cu aceste spatii, reteaua LEM’S detine o suprafata totala de retail, la nivelul intregii tari, de peste 66.000 de mp, in aproape toate judetele din Romania.

Investitia necesara pentru deschiderea celor doua magazine Lem’s este de 3 milioane de lei si coincide cu lansarea unei noi colectii de mobilier pentru hol, sub brandul Domino. Colectia cuprinde 20 module de mobila si se adreseaza persoanelor cu venituri medii care nu sunt la prima achizitie de mobilier.

In ceea ce priveste spatiile, magazinul Lem's din Miercurea Ciuc se intinde pe o suprafata de 1.500 de metri patrati si a necesitat o investitie de 1,35 milioane lei. Magazinul este situat intr-o zona circulata a orasului, langa fabrica de bere, in strada Harghitei.

Cea mai mare investitie din Moldova, de 1,7 mil. lei

Magazinul Lem's din Focsani are o suprafata mai mare, de 2.100 de metri patrati, fiind cea mai mare investitie pe care Lemet a facut-o in Moldova, de 1,7 milioane de lei. Lem’s Focsani este a doua cea mai mare suprafata de showroom a retelei de mobile din Romania, dupa magazinul din Bucuresti, de la Vulcan Value Center.

In 2015 Lem’s isi continua strategia de dezvoltare a retelei la nivelul intregii tari, dupa ce anul trecut au fost deschise 4 noi magazine a caror suprafata insumata depaseste 6.000 de mp. Dintre acestia 2.000 mp sunt doar in Bucuresti, capitala insumand acum peste 5.000 de mp de showroom de mobilier Lem’s.

LEM’S ofera clientilor un plan de achizitie in 10 rate fara dobanda prin intermediul CEB (Card Avantaj), Raiffeisen, BCR, Banca Transilvania, BRD, Garanti, Bancpost cat si servicii de finantare a produselor direct in magazine prin UniCredit Consumer Financing IFN. Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. Pe platforma Lemet de la Brebu si in reteaua nationala de magazine Lem’s activeaza peste 1.350 de angajati.

Fabrica Lemet din Brebu a fost infiintata in 1991, in prezent halele de productie si depozitare acopera o suprafata de peste 35.000 mp. Capacitatea actuala anuala de prelucrare a fabriciilor de mobila Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de productie sunt complet automatizate, bazandu-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri