AIC Industrial and Logistic Development Romania va dezvolta pentru retailerul online de moda Fashion Days un spatiu logistic de peste 13.700 mp compus din doua depozite, investitie de 5,5 milioane de euro.

Finantarea pentru noul proiect AIC din centrul industrial si logistic A1 Business Park, situat la km 13 pe autostrada Bucuresti – Pitesti, vine de la investitorul imobiliar belgian Vabeld, prin subsidiara Varoed din Romania.

"Proiectul logistic pentru retailerul online de moda Fashion Days se ridica la aproximativ 5,5 milioane de euro, este un spatiu de depozitare de clasa A. Cele doua depozite vor fi gata la jumatatea anului viitor", a declarat Stefano Albarosa (foto), CEO al AIC Industrial & Logistic Development.

Primul depozit pentru Fashion Days va avea o suprafata totala de 7.289 mp si va fi gata in aprilie 2016, iar al doilea, cu o suprafata de 6.425 mp, va fi gata in mai 2016. Ambele cladiri includ o zona de birouri si una de depozitare si vor beneficia de platforme externe pentru acces si parcare.

Operatiunile in continua extindere ale Fashion Days aveau nevoie de o capacitate crescuta de depozitare, ceea ce i-a determinat sa isi caute un partener in sectorul imobiliar logistic.

"Noul model de business al Fashion Days presupune un stoc mai mare de produse din colectii noi, un timp de livrare mai scurt si diversitate pentru clientii nostri. Momentan, selectia de produse pe care o oferim clientilor nostri cuprinde 500.000 de articole, insa ne dorim sa crestem acest numar. Pentru a putea acomoda aceste schimbari, o noua locatie de depozitare era necesara", a spus Razvan Predica, CEO al Fashion Days.

AIC este prezenta in Romania din 1995 si activeaza in domeniul auto si imobiliar. Echipa AIC a dezvoltat si vandut peste 350.000 m2 de clasa A in cadrul unor spatii industriale si logistice din Romania, printre care se numara Parcul Logistic Cefin Bucuresti (detinut de P3), A1 Business Park (in posesia VALAD), Parcul Logistic Cefin din Arad (detinut de CTP) si Parcul Logistic Dunca din Timisoara (in portofoliul AIC).

Incepand cu 2013, AIC a avut un rol activ in recuperarea proiectelor imobiliare, atat a celor detinute anterior, cat si cele ale tertilor. In ultimele 24 de luni AIC a incheiat tranzactii in valoare totala de peste 30 de milioane de euro privind proprietati industriale si logistice aflate in litigiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri