Spatiile destinate activitatii de "rent a car" din incinta Aeroportului International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) au fost inchiriate la o valoare totala ce depaseste 4,7 milioane euro, a anuntat, luni un comunicat al Bursei Romane de Marfuri.

BRM Terminal Ilfov a organizat, vineri, 17 noiembrie 2006, la sediul Bursei Romane de Marfuri, licitatia deschisa cu strigare, pentru atribuirea contractului de inchiriere pe o perioada de 5 ani a celor 17 spatii din cladirea AB4, Etaj 1, zona publica, latura Est.

Dintre cele 41 de companii care au achizitionat documentatia de licitatie, 28 de agenti economici au depus oferte, manifestandu-si astfel interesul fata de conditiile de colaborare propuse de AIHCB.

Comisia de evaluare a admis in cursa finala, etapa licitatiei cu strigare, 21 de companii care si-au disputat, prin intermediul licitatiei cu strigare, cele 17 spatii din incinta AIHCB la preturile prezentate in anexa, valori care au oscilat intre 200 si 1300 euro/metru patrat/luna.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri