Compania Becker Aviation a devenit dealer autorizat pentru sistemul de pulverizare aviochimic Apollo Spray pentru combaterea daunatorilor in sectorul agricol, fiind pentru prima data cand in Romania se comercializeaza un astfel de sistem, a anuntat directorul companiei, Christian Becker.
Compania va vinde in Romania instalatiile Apollo Spray System DTM-3 si Apollo Spray System DTM-4. "Aceste instalatii sunt destinate institutiilor fitosanitare, operatorilor implicati in tratamente aeriene, proprietarilor de mari suprafete agricole care necesita tratamente cu substante pentru protectia plantelor, precum si societatilor comerciale cu activitate in agricultura in ideea inlocuirii unor echipamente depasite si cu randamente reduse", a declarat Christian Becker, citat de NewsIn.

Directorul companiei a mai spus ca sistemele Apollo Spray pot acoperi o suprafata de pana la 80 de hectare pe ora. "Aceste sisteme permit acoperirea unei suprafete cat mai mari, folosindu-se o cantitate cuprinsa intre cinci si sapte litri de substanta la hectar, ceea ce permite aparatului de zbor sa stea cat mai mult in aer. Aparatele pe care le folosim pot fi echipate si cu instalatii pentru ingrasaminte si insamantare, sistemul de pulverizare fiind detasabil", a afirmat Christian Becker.

Compania Becker Aviation detine cinci elicoptere de tip Robinson 22, aparate de mici dimensiuni, si Robinson 44, aparate de mari dimensiuni, iar, potrivit directorului companiei, in acest an vor mai fi achizitionate alte doua elicoptere. Directorul companiei aviatice, Christian Becker, a mai spus ca va scoate la vanzare elicopterele echipate cu sistemul de pulverizare Apollo Spray la pretul de 200.000 de dolari, cele de tip Robinson 22, si la 400.000 de dolari, cele de tip Robinson 44. Compania va presta si servicii aviochimice pentru combaterea daunatorilor, folosind propriile elicoptere, iar pretul pentru o ora de inchiriere este de 350 de euro, pentru aparatele de mici dimensiuni, si de 600 euro, pentru aparatele de mari dimensiuni.

Directorul companiei Becker Aviation a anuntat ca intentioneaza sa se extinda si pe piata din Bulgaria si ca va infiinta un center-service in zona Balcic. "In Bulgaria vom presta atat servicii de tratament aviochimic cu substante, cat si servicii de mentenanta. In plus, am demarat procedurile pentru a intra si pe piata din Ungaria, iar acum asteptam raspunsul din partea autoritatilor ungare", a completat directorul companiei.

Becker Aviation a efectuat, in ultimii ani, tratamente aviochimice pe litoralul Marii Negre, in cartierele rezidentiale bucurestene Baneasa si Paradisul Verde si in judetul Timis. In 2007, compania a folosit pentru prima data in Romania instalatia Apollo Spray. Becker Aviation detine o scoala privata de zbor pentru acest tip de aeronave, scoala ce a fost recunoscuta de Autoritatea Aeronautica Civila Romana.

Instalatiile Apollo Spray System DTM-3 si Apollo Spray System DTM-4 sunt produse de compania americana Apollo Spray Systems. Aceasta a revolutionat, in 1970, domeniul sistemelor de pulverizare prin lansarea pe piata a aparatelor High Volume Low Pressure (HVLP).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri