Retailerul de imbracaminte TinaR are in plan deschiderea a cel putin 12 noi magazine in Bucuresti si in restul tarii si estimeaza ca acestea ar urma sa aduca retelei un plus de 3,8 milioane euro la cifra de afaceri pe anul viitor, ajungandu-se astfel la un total de 8,9 mil euro, a anuntat compania.
Strategia de dezvoltare pentru anul viitor mai cuprinde fondarea TinaR China ltd si dezvoltarea sistemului logistic al companiei. "Este primul birou de reprezentanta pe care TinaR il deschide in afara granitelor tarii, cu activitati in domeniul logisticii de aprovizionare si comenzi. Investitia preconizata se ridica in jurul cifrei de 500.000 euro", a declarat directorul general al TinaR, Rares Jianu.

Potrivit acestuia anul 2007 a insemnat pentru retailerul de imbracaminte consolidarea pozitiei pe piata, impreuna cu dezvoltarea retelei de magazine si initierea de proiecte de fidelizare. In prezent TinaR detine un numar de 14 magazine in marile centre comerciale, dintre care ultimul s-a deschis la sfarsitul lunii noiembrie in Constanta, sustin reprezentantii companiei intr-un comunicat.

In plus, TinaR a dat startul sezonului cadourilor cu inaugurarea unui magazin online, deschis non-stop, creat in urma colaborarii cu E Invest Marketing Romania, companie specializata in online development si marketing. Potrivit reprezentantilor TinaR, studiile de piata realizate de catre E Invest inaintea demararii proiectului au vizat in special comportamentul femeilor in mediul online si au relevat faptul ca o astfel de initiativa este nu numai extrem de viabila, dar si foarte asteptata de publicul feminin din tara noastra. TinaR estimeaza vanzari anuale de 150.000 euro pentru platforma online

'Avem o colectie frumoasa si variata in magazinul virtual si suntem pregatiti sa raspundem comenzilor cu aceeasi seriozitate care ne-a caracterizat intotdeauna. Ne asteptam ca prezenta online a brandului TinaR sa duca la cresterea numarului de cumparatoare si la imbunatatirea imaginii pe care o promovam, intrucat vom putea raspunde si pe aceasta cale cerintelor actuale ale clientelor noastre", a declarat managerul marcii TinaR, Ramona Popa, cu ocazia inaugurarii noului magazin.

Echipa TinaR este formata din aproximativ 130 de persoane, iar incasarile magazinelor din Bucuresti depasesc 500 de euro pe metrul patrat lunar. TinaR, un business privat inceput in 1994, este una dintre cele mai mari retele de magazine de imbracaminte din Romania cu capital integral autohton.




Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri