Operatorul de servicii medicale private MedLife a investit aproximativ 1 milion de euro in deschiderea unei noi clinici in Bucuresti.

„In 2007, MedLife a inregistrat o crestere de peste 70% a numarului de pacienti platitori, in timp ce numarul abonatilor s-a dublat, ceea ce ne-a determinat sa deschidem o noua hiperclinica", a declarat Mihail Marcu, presedinte MedLife.

Conform estimarilor companiei, noua hiperclinica va atrage 500 de pacienti pe zi, adica peste 10.000 de pacienti in fiecare luna.

Operatorul de servicii medicale private are un numar de 130.000 de abonati din peste 1.300 de companii, iar pe segmentul clientilor platitori per serviciu, MedLife a inregistrat o crestere de 72% in 2007 fata de anul anterior.

„Luand in considerare trendul ascendent al solicitarilor din prima luna de functionare a hiperclinicii MedLife Unirii, putem prognoza ca investitia facuta va fi recuperata in prima parte a acestui an”, a adaugat Mihail Marcu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri