Premierul Emil Boc a cerut din nou ministrilor sa realizeze o prioritizare a investitiilor in functie de stadiul in care se afla proiectele si sa prezinte in Guvern, la jumatatea lunii februarie, o situatie centralizata.
"Am cerut si vreau ca in sedinta din 15 sau in jurul datei de 15 februarie, cand cade sedinta de guvern, sa avem o prima lectura a investitiilor pe care ministerele le fac in 2012, conform prioritizarii facute de dumneavoastra. Va cer sa realizati o prioritizare a investitiilor in functie de faza in care se afla lucrarea si sa puneti accent pe lucrarile care se afla in faza finala de lucru, adica lucrarile care pot fi terminate in anul 2012 sa fie cu prioritate avute in atentie in momentul de fata. Deci, va cer sa prezentati o lista a investitiilor pe anul 2012, cu pioritate pe lucrarile care se finalizeaza in acest an", a spus Boc ministrilor, la inceputul sedintei de luni a Executivului, potrivit Mediafax.

Si la sfarsitul anului trecut premierul a solicitat ministrilor ca in planul de investitii prevazute pentru acest an sa fie incluse cu prioritate proiecte care pot fi finalizate si ca acest plan sa fie prezentat public in luna ianuarie.

In luna noiembrie, Guvernul a convenit cu Fondul Monetar International o lista de 100 investitii publice finantate si de Uniunea Europeana si considerate prioritare, majoritatea la un stadiu de executie cu putin peste 0% si cu o valoare totala de peste sapte miliarde euro.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri