Centura Ploiesti Vest va fi finalizata in noiembrie 2011, dupa modernizarea a cinci pasaje care va costa 2,7 milioane euro, potrivit Mediafax.
"Mai sunt cinci poduri de modernizat care sunt foarte vechi, din anii '60. Banii ii avem deja si vrem ca in martie anul viitor sa inceapa lucrarile", a declarat ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu.

El a participat la deschiderea circulatiei pe pasajul de la Brazi de pe centura Ploiesti, dupa lucrari de mondernizare in valoare de 10,28 milioane lei.

"A fost o lucrare foarte dificila pentru ca sunt 16 linii de cale ferata si a trebuit sa lucram printre linii, fara sa inchidem circulatia", a afirmat Berceanu.

Lucrarile au inceput in iunie 2009, pasajul avand o lungime de 213 metri.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri