Compania germana de asigurari Signal Iduna in parteneriat cu Otto Broker, a lansat un produs de asigurare de sanatate, care include peste 1700 de proceduri si analize medicale in clinici si spitale private din Romania.
Solutia de asigurare de sanatate, Signal Med, acopera consultatii, investigatii, analize de laborator si proceduri chirurgicale in clinici private din tara. Asiguratul isi poate alege furnizorul de servicii medicale din peste 300 de clinici si spitale private incluse in reteaua Signal Mediqa Net, plata serviciilor medicale efectuandu-se direct intre Signal Iduna si furnizor.

De asemenea, persoana asigurata beneficiaza de acces rapid la orice prestatie medicala inclusa in asigurare prin serviciul specializat de Call Center oferit de Signal Iduna. In cazul unei proceduri chirurgicale intraspitalicesti, persoana asigurata dispune de cazare in rezervele speciale ale clinicii sau spitalului in cauza. Produsului de baza i se pot atasa doua asigurari suplimentare Signal Control si Signal HospitAll.

Signal Control ofera asiguratului posibilitatea efectuarii unui control anual preventiv prin care acesta isi monitorizeaza starea de sanatate, iar prin Signal HospitAll asiguratul primeste, in caz de spitalizare sau interventie chirugicala efectuate in cadrul unui spital de stat sau privat, o suma fixa care acopera costurile supliementare aferente necesitatilor sale medicale.

Cele doua companii deruleaza campania comuna de informare “Ce pret pui pe sanatate?” in marile centre comerciale din Romania.

Signal Iduna este unul dintre cele liderii pietei germane a asigurarilor, cu peste 13 milioane de clienti. Din 2008, Signal Iduna este prezenta si pe piata din Romania, oferind companiilor solutii integrate si personalizate de asigurari de viata, sanatate si accident.

Otto Broker este unul dintre cei mai importanti jucatori independenti de pe piata brokerajului de asigurari din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri