Compania Raiffeisen Leasing extinde cu 10 zile perioada de gratie pentru plata facturilor de leasing aferente lunii februarie, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, respectiv pana pe 20 februarie.
„Am luat aceasta decizie pentru ca intelegem dificultatile cu care ne confruntam cu totii in aceasta perioada si pentru ca activitatea clientilor nostri este afectata intr-o masura mai mare sau mai mica. Avem clienti din sectorul transporturilor care, la randul lor, au inregistrat intarzieri privind incasarea facturilor pentru serviciile prestate si, astfel, am considerat ca este corect sa venim in sprijinul lor”, a declarat Felix Daniliuc (foto), directorul general al Raiffeisen Leasing.

Raiffeisen Leasing este prezenta de 10 ani pe piata romaneasca si ofera servicii de finantare complete, respectiv: leasing financiar, leasing operational si management de flota.

Raiffeisen Leasing este membra a grupului financiar austriac Raiffeisen si activeaza pe piata romaneasca din anul 2002. Clientii Raiffeisen Leasing sunt, in principal, persoane juridice, de la IMM-uri la corporatii multinationale si municipalitati. Compania are acoperire nationala, fiind prezenta in 15 mari orase din Romania. Finantarea in leasing este accesibila prin toate agentiile Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Leasing este membra a Asociatiei Societatilor Financiare din Romania (ALB) incepand cu anul 2004.

Citeste si: Daniliuc: Pe timp de criza, trebuie sa ai incredere in capacitatea de a te reinventa


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri