Raiffeisen Bank și Raiffeisen Asset Management lansează trei noi soluții de investiții recurente din seria SmartInvest, având ca țintă fondurile de investiții Raiffeisen Euro Flexi, Raiffeisen Ron Flexi și Raiffeisen România Dividend.

Oficialii Raiffeisen spun că vor să promoveze astfel ”democratizarea accesului la planificare financiară și discuții 1:1 cu experții financiari care ghidează clienții băncii în realizarea unor planuri financiare personalizate, potrivite nevoilor și veniturilor lor, cu informații financiare practice, utile și ușor de înțeles”.

Cele trei noi soluții de investiții sunt SmartInvest Flexi (investește în Raiffeisen Ron Flexi), SmartInvest Euro Flexi (investește în Raiffeisen Euro Flexi) și SmartInvest Growth (investește în Raiffeisen România Dividend).

Soluțiile SmartInvest Flexi și SmartInvest Euro Flexi vin în sprijinul celor interesați să-și construiască o primă rezervă de capital atunci când fac primii pași către lumea investițiilor. Prin intermediul SmartInvest Growth, cei care își doresc randamente mai ridicate de la banii lor și au orizontul de timp potrivit, primesc acces facil către Bursa de Valori București, intrată probabil în cea mai dinamică perioadă din istoria sa de până acum.

"Prin lansarea celor trei noi soluții de economisire SmartInvest completăm spectrul de risc disponibil pentru investitorii care doresc să-și construiască un portofoliu prin intermediul investițiilor recurente. Acum avem soluții de investiții dedicate atât investitorilor aflați la început de drum, care vor să-și construiască prima rezervă de lichiditate, cât si celor care vor să-și îndrepte atenția către Bursa de Valori București, căreia, odată cu listarea de succes a Hidroelectrica, i se deschid noi oportunități de dezvoltare de care sperăm să beneficieze toți investitorii.", a declarat Adrian Negru, Președinte CA și Director General, Raiffeisen Asset Management.

Cele trei noi soluții de investiții, asemenea primelor patru deja existente, nu presupun comisioane la subscrierea/răscumpărarea sumelor și au stabilite sumele minime pentru economisirea lunară la nivelul de 200 RON, respectiv 50 EUR. În plus, au cote reduse de impozitare pentru câștigurile din fondurile de investiții, 1% la dețineri mai lungi de 365 de zile, 3% pentru dețineri mai scurte de 365 de zile.

De la lansarea planurilor SmartInvest, peste 35.000 de persoane au ales să înceapă să-și construiască un portofoliu cu ajutorul produselor de investiții oferite de Raiffeisen Bank și Raiffeisen Asset Management.

Sursa foto: Raiffeisen

Abonează-te pe
9news.ro Promo

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:Mai multe articole din secțiunea Money »Setari Cookie-uri