Clienții Raiffeisen Bank își pot vizualiza, în Smart Mobile, suma totală obținută din dobânzile plătite de bancă în anul precedent precum și din anul în curs, pentru produsele de economisire (conturi de economii și depozite la termen), deținute la Raiffeisen Bank.

Clienții Raiffeisen Bank trebuie doar să actualizeze aplicația Raiffeisen Smart Mobile în AppStore/ Google Play/ App Gallery.

”În centrul acțiunilor noastre este sprijinul oferit clienților pentru a-și planifica și gestiona finanțele personale. Noua funcționalitate le oferă clienților Raiffeisen Bank confortul de a-și calcula mai ușor valoarea totală anuală a veniturilor non-salariale, în vederea depunerii declarației unice pentru veniturile aferente anului fiscal anterior.” a declarat Mihail Ion, Vicepreședinte, Piețe de Capital, Investiții și Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România

”Este mai puțin cunoscut faptul ca toți clienții care obțin venituri de natură non-salarială (inclusiv dobânzi la produse de economisire bancare, chirii, drepturi de autor, investiții pe piața de capital etc) au obligația să le însumeze și, dacă totalul depășește 18.000 de RON în anul 2023, au obligația, conform Codului Fiscal, să le declare prin intermediul Declarației Unice. Dobânzile la depozite bancare sunt la niveluri atractive, ceea ce aduce câștiguri mai mari, astfel că mulți clienți pot depăși acest prag. Noua funcționalitate vine în sprijinul clienților noștri, aceștia obținând ușor informația aferentă dobânzilor produselor lor de economisire deținute la Raiffeisen Bank, într-o secțiune distinctă în Smart Mobile.” a declarat Andra Ion, Director Planificare Financiară Personală, Raiffeisen Bank România.
Clienții Raiffeisen Bank trebuie doar să actualizeze aplicația Raiffeisen Smart Mobile în AppStore/ Google Play/ App Gallery.

Printre funcționalitățile oferite în Raiffeisen Smart Mobile se numără: vizualizarea soldului conturilor, verificarea istoricului de tranzacții, efectuarea plăților instant, economisire fără efort cu SavingBox, deschiderea unor depozite în linie cu nevoile și planurile personale, schimburi valutare între conturi proprii Lei-Euro, Euro-Lei la curs BNR prin Smart Hour, modificarea limitelor de tranzacționare a cardurilor, rambursare anticipata, încheierea contractului pentru fondurile de investiții și obținerea unui credit de nevoi personale Flexi în câțiva pași simpli.

Sursa foto: shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri