Asociatia Romana a Bancilor (ARB) are in componenta Consiliului Director doi membrii noi, dupa ce mandatele lui Steven van Groningen, presedintele Raiffeisen Bank, si ale Oanei Petrescu, fost vicepresedinte la BCR pe retail si private banking, au expirat.
In locul lor au fost alesi Catalin Parvu, presedinte la Piraeus Bank, si Sergiu Manea, vicepresedinte executiv Trezorerie, Piete de capital & Group Large Corporates la BCR.

Astfel, Consiliul Director al ARB este format din presedinte - Radu Gratian Ghetea, vicepresedinte - Petre Bunescu, membru - Sergiu Oprescu, membru - Gheorghe Muntean, membru - Laurentiu Mitrache, membru - Catalin Vasile Parvu, membru - Sergiu Manea.

Conducerea executiva a ARB va fi in continuare asigurata de catre Florin Danescu.

Constituita in mai 1991 ca asociatie profesionala, Asociatia Romana a Bancilor are in prezent 40 de membri, institutii de credit cu capital majoritar privat sau de stat, sucursale si reprezentante ale unor banci straine, reunind intreaga industrie bancara activa pe piata din Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri