Conform datelor centralizate de Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), in primele sapte luni ale anului, investitiile straine pe piata romaneasca de capital, au totalizat peste 1,3 miliarde lei noi.

Sumele care au intrat in piata s-au cifrat la 747 de milioane de lei noi, sumele care au iesit din piata in perioada analizata au depasit nivelul de 634 de milioane de lei noi, iar volumul vanzarilor pe piata de capital s-a cifrat la 1,3 miliarde de lei noi.

In perioada ianuarie-iulie 2005, pe piata romaneasca de capital au intrat 657 de investitori straini, 444 persoane fizice si 213 persoane juridice, si au iesit din piata 91 de investitori, 84 persoane fizice si sapte persoane juridice.

In luna iulie, sumele care au intrat in piata s-au cifrat la aproape 85 de milioane de lei noi, sumele care au iesit din piata au depasit nivelul de 20 de milioane de lei noi, volumul cumpararilor fiind de 112 milioane de lei noi, in timp ce volumul vanzarilor pe piata de capital s-a cifrat la 33,86 milioane de lei noi.

Au intrat pe piata romaneasca de capital 48 de investitori straini, 40 persoane fizice si opt persoane juridice, iesind din piata 23 de investitori, 21 persoane fizice si doua persoane juridice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri