Bancherii de la Credit Europe Bank ofera clientilor posesori de CardAvantaj un bonus de 1% la dobanda aferenta depozitelor constituite la Credit Europe Bank.
Bonusul de 1% se va aplica indiferent de valuta depozitului, atat pentru depozitele noi, cat si pentru cele deja constituite.

In cazul depozitelor deja constituite, bonusul se va acorda incepand cu data semnarii unui nou contract, aferent reinoirii acestora.

Noua oportunitate oferita posesorilor de CardAvantaj vine in contextul acordarii accesului la cumparaturi intr-o retea impresionanta de comercianti parteneri (peste 9.500 locatii) unde se pot efectua cumparaturi cu plata in rate in orice domeniu de interes. In plus, pentru orice tranzactie efectuata prin CardAvantaj, inclusiv retragerile de numerar de la ATM, posesorii beneficiaza de un bonus de 0,3% din valoarea acesteia.

In prezent, Credit Europe Bank are in portofoliu peste 330,000 de carduri de credit CardAvantaj, 85 de sucursale, agentii si puncte de lucru, 164 de ATM-uri si peste 9,500 POS-uri instalate la comerciantii parteneri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri