Peste 4,7 milioane de romani au navigat pe Internet in luna februarie, potrivit datelor furnizate de Trafic.ro, serviciul de monitorizare si analiza a audientei pe Internet, oferit de compania netBridge. Numarul utilizatorilor de Internet a ramas aproape constant comparativ cu luna ianuarie, cresterea fiind de doar 0,43%.

Conform datelor agregate de Trafic.ro, in luna februarie, site-urile monitorizate din Romania au atras un numar de 4.758.050 de vizitatori unici din Romania si 13.057.654 vizitatori unici din strainatate. Aceste date au rezultat in urma monitorizarii a 20.104 de site-uri romanesti

Numarul vizitatorilor unici din Romania nu a suferit fluctuatii semnificative in februarie, acesta fiind cu 0,43% mai mare comparativ cu luna ianuarie, cand numarul utilizatorilor a crescut spectaculos cu 8,77 de procente fata de luna precedenta. Cresterea de 0,43% este similara cu cea din februarie anul trecut cand numarul utilizatorilor de internet din Romania a crescut cu doar 1,2%, de la 3.175.754 de vizitatori in ianuarie, la 3.213.179 de vizitatori in februarie.

Serviciul Trafic.ro a fost lansat in septembrie 2000, in Romania si este instrumentul de monitorizare a audientei folosit de marea majoritate a site-urilor din Romania. In plus fata de datele de audienta disponibile gratuit, atat pentru fiecare site in parte, cat si pentru cele mai importante categorii de site-uri, la adresa www.trafic.ro, Trafic.ro permite, incepand cu anul 2004, si masurarea exacta a audientei globale a internetului in Romania (a vizitatorilor unici pe toate site-urile monitorizate), prin numararea fiecarui vizitator o singura data, indiferent de numarul de site-uri vizitate.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri