Microsoft a amanat urmatoarea versiune a produsului sau Microsoft Virtual Server pentru inceputul anului viitor
Platforma permite utilizatorilor sa ruleze multiple versiuni ale Windows pe un singur computer, iar viitoarea sa versiune, un service pack, a fost initial programata pentru ultimul trimestru al acestui an. Update-ul Service Pack 1 pentru Virtual Server 2005 R2 va include suport pentru tehnologiile de virtualizare pentru cipuri de la Intel si AMD.

Platforma updatata va include si imbunatatiri ale functiilor de back-up.
Ultima amanare de produs a Microsoft este anuntata alaturi de alte amanari pentru Windows Vista si Office 2007, care vor fi acum lansate in ianurie 2007 si nu la sfarsitul acestui an, cum au fost initial programate. Virtual Server 2005 concureaza cu liderul pietei de virtualizare VMWare si cu proiectul open-source Xen, printre alte solutii.

Versiunea beta a Virtual Server 2005 SP1 este asteptata in al doilea trimestru al acestui an.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri