Flanco, unul din cei mai importanti retaileri electroIT din Romania, a deschis azi, 10 mai, un magazin in Campina, in urma unei investitii de 1,2 milioane lei (270.000 de euro).
Punctul de vanzare este situat in incinta centrului comercial Kaufland Retail Parc si dispune de o suprafata de 400 mp.

“Am decis sa investim in Campina pentru ca judetul Prahova, unde suntem prezenti cu 4 magazine, reprezinta un punct de interes, in corelatie cu dezvoltarile sustinute in aceasta zona, cu rata de crestere semnificativa in urmatorii ani. Planurile de extindere a retelei Flanco vizeaza pe termen scurt exclusiv centrele comerciale“, a declarat Gabriel Peres (foto), director vanzari Flanco.

Vanzarile preconizate pentru 2012 se ridica la circa 3.200 euro / mp, o cifra cu 50% peste media pietei, estimata la 2.100 euro/ mp.

Practic, magazinul ar putea ajunge astfel la vanzari de 1,28 milioane de euro.

„Deschiderea acestui nou magazin va consolida pozitia Flanco pe piata din judetul Prahova, aducand o crestere de 30% a vanzarilor in aceasta zona fata de perioada anterioara”, sustin reprezentantii companiei.

Pentru acest an, conducerea retailerului intentioneaza sa creasca cu 20% suprafata comerciala, in primele trei luni ale anului compania deschizand cinci magazine (Bistrita, Cluj, Deva, Sibiu si Targoviste), cu o investitie totala de 9,5 milioane lei (2,5 milioane euro).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri