Romtelecom si Cosmote vor anunta oficial in data de 12 septembrie trecerea la brandul T, in cadrul unei conferinte de presa. Astfel, incepand cu jumatatea lunii septembrie, Romtelecom si Cosmote Romania vor comunica sub acelasi brand: Telekom Romania, in timp ce denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications S.A. (in loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom Romania Mobile Communications S.A. (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A).

Brandul T este prezent in peste 50 de tari si cumuleaza peste 143 de milioane de clienti de telefonie mobila, 31 de milioane de clienti de telefonie fixa si peste 17 milioane de linii de broadband in intreaga lume.

Aceasta schimbare va insemna o noua experienta, "construita in jurul filozofiei one stop shop, care aduce servicii simplificate, integrate si personalizate", conform companiei:

  • magazine integrate fix-mobil. In total, 43 de magazine corporate vor fi renovate in intregime anul acesta, in linie cu identitatea si grafica noului brand. Dintre acestea, sapte concept stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom;
  • un singur call center, un singur website si o singura prezenta in social media pentru toti utilizatorii de servicii fixe sau mobile.

Citeste mai multe despre rebrandingul anului in telecom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri