Grupul Wizrom anunta finalizarea achizitiei integrale a companiei WizSalary. Grupul Wizrom controleaza acum WizSalary 100% dupa achizitia cu bani lichizi a 52% din actiunile detinute de ceilalti actionari.

In urma tranzactiei, Wizrom va integra WizSalary si va dezvolta, in viitorul apropiat, WizOne ca solutie extinsa prin care va adresa nevoile companiilor in ceea ce priveste management resurselor umane. Adrian Bodomoiu, managing director al grupului pe partea operationala, va continua colaborarea cu Zemy Apfelbaum ca managing director de dezvoltare.

Clientii Wizrom care utilizeaza solutiile WizSalary vor continua sa beneficieze de servicii ca si pana acum, in baza contractelor curente, de catre aceeasi echipa si la acelasi standard.

„Prin aceasta achizitie, Wizrom demonstreaza ca dispune de dorinta si resursele de a investi in dezvoltarea pe termen lung a solutiilor care adreseaza o gama in crestere de nevoi ale clientilor. Am placerea de a anunta numele noii noastre suite de business, WizOne, care adreseaza una dintre cele mai arzatoare nevoi in domeniul HR: cresterea nivelului de angajament al salariatilor prin evaluarea cu acuratete a performantelor si motivatiilor lor de crestere”, a declarat Zohara Davidai, Presedinte al Consiliului de Administratie al Wizrom.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri