Uber, aplicatie de ridesharing care pune in legatura pasageri cu soferi parteneri care vor sa imparta o cursa, este disponibila in Brasov incepand de azi, de la ora 13:00. Toti cei care nu au incercat serviciul pana acum vor avea prima cursa gratuita, in limita a 30 de lei, daca isi fac un cont Uber si introduc in aplicatie codul Brasov.

Primul brasovean care a incercat serviciul este Marius Vintila - producator de radio si activist de mediu. "Am mai spus-o, Brasovul este cea mai frumoasa parcare a tarii. Avand in vedere ca inca o varianta de transport ar putea decongestiona traficul si parcarile, macar cu putin, Uber este un serviciu binevenit. Fara sa mai punem la socoteala ca turistii din occident sunt familiari cu Uber si, asa, s-ar putea simti mai ca «acasa». Am folosit Uber in Bucuresti si am fost multumit sau foarte multumit de acest serviciu aproape de fiecare data.”

“Brasov este un oras in plina dezvoltare si are nevoie de alternative inteligente. Vom veni intotdeauna acolo unde oamenii vor sa foloseasca Uber. Acum suntem aici si suntem pregatiti sa oferim inca optiune de mobilitate sigura si de incredere pentru utilizatori si o oportunitate economica flexibila pentru soferii care ne devin parteneri. Acelasi interes mare il vedem si la Timisoara, unde speram sa lansam in curand” a spus Nicoleta Schroeder, General Manager Uber Romania.

Tarifele Uber sunt transparente, iar plata se face electronic, prin aplicatie, fara numerar si fara bacsis. Dupa fiecare cursa, utilizatorii au acces online la factura fiscala.

Astfel, o cursa de la gara pana la Piata Sfatului va fi de aproximativ 8 de lei, in conditii de trafic normal.

Cursele cu Uber nu sunt anonime, intrucat atat pasagerii cat si soferii parteneri sunt inregistrati pe platforma. In plus, pasagerii stiu mereu unde se afla pe harta si daca sunt pe ruta corecta sau nu. Uber are de asemenea o echipa care raspunde 24/7 in cazul unei eventuale probleme, subliniaza reprezentantii companiei.

Toti soferii parteneri colaboreaza cu Uber prin intermediul unor entitati fiscale (companii inregistrate sau PFA) si trec printr-o verificare menita sa asigure siguranta serviciului. Soferii care isi doresc sa devina micro-antreprenori si sa castige venituri suplimentare conducand propria masina sunt invitati sa se inregistreze si sa devina parteneri pe Uber.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri