Fitbit a platit 15 milioane de dolari pentru compania romaneasca Vector Watch si 23 de milioane de dolari pentru startup-ul Pebble.

Pretul de vanzare al companiilor a fost secret pana acum, insa a aparut pentru prima oara in rezultatele financiare ale Fitbit.

Dupa vanzarea Pebble, Fitbit a disponibilizat mai mult de jumatate dintre angajatii companiei, cei ramasi fiind in special specialisti software, scrie BusinessInsider.com.

Vector Watch s-a vandut la inceputul anului. La acea data, Andrei Pitis, fondator si actual CEO al Vector Watch, puncta ca “Viziunea este de a construi un centru de dezvoltare de top al Fitbit la Bucuresti ce va include atat echipe de product management, cat si de design, dezvoltare software si research”.

“Smartwatch-ul cu autonomie de 30 de zile, alaturi de echipa si platforma software, se unesc cu Fitbit, unul dintre principalii jucatori pe piata de wearables pe plan mondial. Consideram ca este un prag important si momentul in care vom incepe sa construim si alte device-uri uimitoare, facilitand noi experiente, folosindu-ne de know how-ul Fitbit si a comunitatii globale”, conform Vector Watch.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri