Aparatele foto DSLR ieftine, aflate la reducere in campania electronicdays a celor de la eMAG, te pot ajuta sa iti dezvolti pasiunea pentru fotografie. Fie ca vrei sa fotografiezi locatiile vizitate in vacanta sau sa imortalizezi o seara petrecuta cu prietenii, aceste aparate de fotografiat au caracteristicile necesare pentru a obtine imagini de calitate.

Daca esti un impatimit al fotografiei si cauti un aparat performant la un pret bun, iti poti alege din cele 3 aparate foto DSLR ieftine prezentate mai jos ale caror reduceri ajung pana la 29%.

3 aparate foto DSLR ieftine pentru pasionatii de fotografie

Canon EOS 1300 D redus cu 29%

Aparatul de fotografiat Canon EOS 1300 D are o rezolutie de 18 megapixeli, un ecran LCD de 3 inch si un procesor DIGIC 4+. Puteti realiza fotografii in lumina scazuta datorita gamei largi de sensibilitate ISO 100-6400 (extensibil pana la 12800), ce reduce nevoia de blit. Aparatul vine cu un obiectiv de 18-55 mm. Il puteti cumpara cu o reducere de 29% de AICI.

Nikon D3300 redus cu 14%

Aparatul Nikon D3300 este unul dintre aparatele foto DSLR ieftine cu o rezolutie de 24,2 megapixeli si un procesor de imagine EXPEED 4. Acesta va permite sa fotografiati la viteze de pana la 5 cadre pe secunda, la lumina scazuta cu sensibilitate ISO ridicata. Aparatul vine echipat cu un ecran LCD de 3 inch si un obiectiv de 18-55 mm. Il puteti cumpara cu o reducere de 14% de AICI.

Nikon D3400 redus cu 26%

Senzorul in format DX al aparatului Nikon D3400 are o rezolutie de 24,2 mp. Acesta vine echipat cu un procesor de imagine EXPEED 4, un obiectiv NIKKOR, un ecran LCD de 3 inch si un obiectiv de 18-55 mm VR. Poti fotografia si inregistra pana la 1200 de cadre cu o singura incarcare. Il puteti cumpara cu o reducere de 26% de AICI.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: By Triff / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri