Digi Mobil si Samsung au finalizat cu succes testele de compatibilitate pentru serviciul Voce 4G (VoLTE), astfel incat primul telefon din oferta Digi Mobil validat pentru tehnologia voce peste 4G este Samsung Galaxy S8. Software-ul pentru acest model ce contine functionalitatea de voce peste 4G va putea fi actualizat incepand cu data de 20 octombrie, inclusiv pentru terminalele aflate deja in uz.

Tehnologia Voice over LTE (VoLTE) permite realizarea unei convorbiri telefonice prin reteaua 4G, fara a mai necesita trecerea automata a terminalului din reteaua de date 4G catre cea clasica pentru voce, 3G. Astfel, prin intermediul serviciului Voce 4G, utilizatorii Digi Mobil beneficiaza de conectarea aproape instantanee a apelului, timpul de asteptare din momentul initierii apelului si pana in momentul în care e apelat telefonul unui destinatar din retea, care utilizeaza tot Voce 4G, scazand sub doua secunde. Totodata, convorbirile prin reteaua 4G au o calitate si claritate a sunetului mult mai ridicate. In plus, este posibila realizarea simultana de apeluri telefonice cu sesiuni de download si streaming la viteze 4G. Serviciul Voce 4G, precum si activarea sa sunt gratuite pentru toate abonamentele din oferta.

„Incepand cu data de 20 octombrie, utilizatorii Digi Mobil care folosesc terminale Samsung Galaxy S8 si S8+ vor putea beneficia noul serviciu Voce 4G, respectiv de avantajele tehnologiei VoLTE. Acesta este inca unul dintre pasii importanti pe care ii intreprindem in consolidarea pozitionarii Digi Mobil ca un furnizor de servicii de incredere, dar si accesibil in continuare pentru toti romanii. El se adauga la investitiile continue in extinderea acoperirii retelei la nivel national, densificarea celulelor pentru sporirea puterii si stabilitatii semnalului, dar si la ofertele comerciale, concepute astfel incat sa raspunda cerintelor si nevoilor de comunicare ale clientilor, prin cele mai bune preturi si trafic de date nelimitat la orice abonament.”, a declarat Valentin Popoviciu – Vicepresedinte RCS & RDS.

„Ne bucuram ca impreuna cu Digi Mobil am finalizat testele si am validat Samsung Galaxy S8 si Galaxy S8+ ca primele dispozitive compatibile cu serviciul Voice over 4G. Aceste dispozitive pun la dispozitia utilizatorului cele mai bune servicii mobile de comunicare, fie ca vorbim despre traficul de voce sau cel de date. Suntem convinsi ca parteneriatul cu Digi Mobil va aduce si pe viitor o serie de servicii inovatoare disponibile pe hardware-ul de top Samsung”, a declarat Cristian Cojocaru, Head of Telecom, Samsung Electronics Romania.

Oferta Digi Mobil include modelele Samsung Galaxy S8 si S8+, care pot fi achizitionate in 24 de rate fara dobanda la abonamentele Optim, cu ratele direct pe factura Digi. Ratele se acorda prin creditul „ING Acum”, direct din magazinele Digi sau din punctele de prezenta RCS & RDS. Programul de rate este destinat tuturor clientilor Digi Mobil care se califica uzual pentru un credit de nevoi personale, in conditiile oferite de ING. Rata lunara pentru modelul Samsung Galaxy S8 este de 108 lei/luna, iar pentru S8+ este de 123 de lei, TVA inclus, plus avans.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri