Un francez necunoscut serviciilor de informatii, care a evocat proiecte de atentate pe teritoriul francez, a fost arestat la sfarsitul lui mai intr-un post de frontiera dintre Ucraina si Polonia, potrivit postului francez M6, citat de Le Figaro.

Barbatul, in varsta de 25 de ani, a fost arestat pe 21 mai. Granicerii l-au arestat dupa ce au descoperit un impresionant arsenal de arme de razboi si explozivi, potrivit News.ro.

Potrivit mai multor surse, suspectul, originar din Lorraine, necunoscut serviciilor de informatii sau justitiei, ar fi planuit sa achizitioneze munitie, iar apoi sa o transporte in Franta cu scopul de a comite atentate pe teritoriul francez.

Detinut in continuare de autoritatile ucrainene, tanarul ar fi fost reperat cu cateva zile inainte sa fie arestat de servicii de securitate locale, care-l suspectau ca voia sa-si procure armament. O perchezitie a fost efectuata la locuinta tanarului, unde anchetatorii au gasit explozivi si un tricou inscriptionat cu sigla unei organizatii de extrema dreapta.

Sursa foto: CRM / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri