Mecanismul de monitorizare a pietelor financiare din Ungaria, PSZÁF, a anuntat ca nu permite companiei Firthlion Limited sa aiba un control direct mai mare de 10%, si companiei Kafijat Zrt. si actionarilor sai sa detina un control direct de peste 10% in banca ungara OTP Bank, anunta Portfolio.hu.
PSZÁF a cerut membrilor familiei Rahimkulov sa-si reduca participatia in OTP la nivelul cerut in 30 de zile.

Familia Rahimkulov a depasit pragul unei participatii de 10% in OTP pentru ca banca ungara a gresit calculul titlurilor sale de trezorerie.

Mai inainte, OTP a oferit un raport numai asupra titlurilor de trezorterie detinute direct, facand un raport al titlurilor de trezorerie ale OTP detinute altundeva in grup doar in fiecare trimestru sau la sfarsitul anului.

Mecanismul de monitorizare a pietei ungare a precizat ca urmareste indeaproape clientii unguri ai lui Megdet Rahimkulov.

Firthlion Ltd., Kafijat Zrt., Megdet Rahimkulov, Timur Rahimkulov si Ruslan Rahimkulov au anuntat ca participatia lor in cadrul OTB Bank a crescut la 10,057% pe 29 decembrie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri