Jose Manuel Barroso a fost reales astazi in functia de presedinte al Comisiei Europene, anunta un comunicat al Parlamentului European.
In urma votului secret care a avut loc miercuri, Parlamentul European a aprobat numirea lui José Manuel Barroso in calitate de Presedinte al Comisiei Europene pentru un al doilea mandat de cinci ani, potrivit unui comunicat al PE.

Numirea lui Barroso a fost aprobata cu 382 voturi pentru, 219 impotriva si 117 abtineri din cele 718 voturi exrpimate. Aprobarea desemnarii presedintelui Comisiei necesita simpla majoritate a voturilor exprimate, conform prevederilor Tratatului de la Nisa. Abtinerile nu sunt luate in considerare.

La 22 iulie 2004, José Manuel Barroso fusese aprobat pentru primul sau mandat cu 413 voturi pentru, 251 impotriva si 44 abtineri.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri