Compania de investitii Energreen Investment Europe a achizitionat un parc solar de 17 MWp din judetul Brasov, cumparatorul fiind asistat in tranzactie de firma de avocatura Schoenherr.
"Desi negocierile s-au desfasurat pe fondul discutiilor legate de initiativa controversata a Guvernului de a modifica actuala schema de sustinere a energiei regenerabile, ceea ce a adaugat o presiune suplimentara, tot procesul s-a desfasurat intr-un ritm sustinut, astfel incat sa se poata trece in cel mai scurt timp la implementarea efectiva a proiectului", a declarat, intr-un comunicat citat de Mediafax, partenerul Monica Cojocaru, coordonatoarea echipei Schoenherr Bucuresti.

Energreen Investment Europe este un holding global de investitii care cumpara, dezvolta, construieste si opereaza tehnologii de energie regenerabila. Compania detine un portofoliu diferentiat din punct de vedere tehnologic si al pozitionarii geografice, cu scopul de a deveni un lider global in producerea si vanzarea de energie regenerabila.

Investitorul este inregistrat in Luxemburg si deruleaza proiecte in domeniul energiei solare din Italia

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri