Citeste cele mai importante subiecte abordate de blogurile de business.
• Pe businessday.ro aflam ca romanii din strainatate trimit tot mai putini bani: "in primul trimestru din acest an, suma trimisa in tara de romanii care muncesc in strainatate a totalizat 758 milioane euro, in scadere cu 10% fata de 2010, cu 37% fata de 2009, si cu aproape 50% fata de primul trimestru din 2008 si 2007".

• "De ceva timp am inceput sa scriu pe blog o serie de articole in care prezint locuri de munca despre care aflu, din diferite domenii, pentru cei interesati. Intrucat in ultimele saptamani am mai aflat despre cateva joburi interesante, astazi va mai prezint cateva….si sper ca unora dintre voi sa le fie utile", scrie Razvan Pascu.

• Pe logec.ro, profesorul universitar de economie Bogdan Glavan a postat un articol despre situatia in care se afla seful Fondului Monetar International.

• "Aud des invocat argumentul fals ca niciun alt stat european nu a luat masuri atat de dure de diminuare a salariului in administratia publica precum Romania, cu 25%, in a doua jumatate a anului 2010. In primul rand, aceasta masura s-a aplicat doar jumatate de an si nu poate fi comparata simplist cu reducerile anuale operate in celelalte state europene", scrie Andrea Maria Paul (Vass) pe blogul personal.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri