AvocatNet.ro iti ofera sansa ca anul acesta, in prag de sarbatori, sa fii chiar tu Mos Craciun pentru 6 copii extrem de talentati, insa cu posibilitati materiale reduse.
”Craciun cu prietenii” este evenimentul care va incheia anul 2011 si care va ajuta un grup de copii talentati sa petreaca un Craciun fara griji. wall-street.ro sustine ca partener media acest proiect.

Evenimentul caritabil va aduce in fata publicului 6 copii cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani, inzestrati cu talente speciale, insa cu posibilitati materiale reduse. Fiecare copil va urca pe scena si intr-un moment de 5 minute isi va evidentia cele mai importante calitati.

Invitatii prezenti la eveniment vor avea posibilitatea sa ii ajute pe cei 6 copii atat prin donatii, cat si prin achizitionarea de obiecte hand-made puse la dispozitie la expozitia cu vanzare din cadrul evenimentului.

Vrem ca acest eveniment sa fie o sansa de a merge mai departe pentru micutii care vor urca pe scena, in incercarea de a ne demonstra talentul lor.

Asculta-ti sufletul si alege sa ajuti niste destine private de sansa! Noi, echipa AvocatNet.ro, credem cu tarie ca puterea exemplului poate schimba lumea, trebuie doar sa ai putin curaj si optimism.

Donatiile pot fi facute in contul Asociatiei AvocatNet.ro, deschis la Banca Transilvania: RO15BTRL04301205164171XX

Pe 14 decembrie, ajuta-ne sa creionam zambete pe fetele si in sufletul acestor copii!

Tu stii ce inseamna sa fii copil? Inseamna sa crezi in dragoste, sa crezi in frumusete, sa crezi in oameni. Inseamna sa fii atat de mic incat spiridusii sa ajunga sa-ti sopteasca la ureche...


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri