Decizia cantaretului Paul McCartney de a parasi trupa The Beatles si de a-si construi o cariera solo reprezinta subiectul unui volum de benzi desenate care doreste sa le ofera fanilor o noua perspectiva despre destramarea celebrului grup britanic, informeaza Reuters, citat de Mediafax.
Intitulat "Paul McCartney: Carry that Weight", acest volum de 24 de pagini reprezinta cea de-a treia carte pe care editura americana Bluewater Productions o publica despre trupa The Beatles, care s-a destramat in anul 1970.

Speculatiile despre faptele care au determinat destramarea grupului britanic variaza de la diferente artistice la dispute de ordin legal intre membrii trupei britanice la casatoria solistului John Lennon cu artista nipona Yoko Ono.

Paul McCartney a declarat ca grupul The Beatles, din care au mai facut parte George Harrison si Ringo Starr, era deja pe cale sa se destrame atunci cand John Lennon a cunoscut-o pe Yoko Ono.

Desi editura americana l-a contactat pe Paul McCartney, acesta nu a contribuit la realizarea volumului de benzi desenate.
Dupa ce a parasit trupa The Beatles, Paul McCartney si-a construit o cariera solo de succes si a infiintat grupul Wings alaturi cu prima lui sotie, Linda McCartney.

Volumul de benzi desenate "Paul McCartney: Carry that Weight" va fi lansat si in format digital si va fi disponibil in magazinele americane incepand de miercuri.

Paul McCartney, John Lennon, George Harrison si Ringo Starr au format trupa The Beatles, unul dintre cele mai faimoase si de succes grupuri din istoria muzicii rock, avand la activ peste 1,1 miliarde de discuri vandute in lumea intreaga.

Sursa foto: http://www.paulmccartney.com/

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri