In urma licitatiei organizate in luna martie, Bayer Schering Pharma a ales Clock Advertising ca agentie castigatoare pentru patru dintre produsele sale : 3 produse pentru contraceptie – Yasmin, Mirena si Logest si un produs nou lansat pe piata - Nebido (tratament cu testosteron).

Pentru Clock Advertising, castigarea contului Bayer Schering Pharma reprezinta un pas important in atacarea unei piete specializate cum este cea a medicamentelor si extinderea activitatilor agentiei si in alte categorii. "Pentru noi este o provocare sa lucram pe aceste branduri", declara Laura Kungl, managing partner Clock Advertising. "Piata medicamentelor este o piata restrictionata prin legislatie si este nevoie de multa creativitate si responsabilitate pentru conceperea campaniilor de educare si comunicare catre consumatori", a completat aceasta intr-un comunicat.

Conceptele creative propuse de Clock Advertising pentru Yasmin, Mirena si Logest au o componenta educationala importanta care are ca scop educarea femeilor din diverse categorii de varsta in ceea ce priveste contraceptia, alegerea corecta a produsului in functie de necesitati, perspective si asteptari, precum si prezentarea beneficiilor produselor Bayer Schering Pharma. Pentru Nebido, principalul public tinta pentru 2007 este format din medici iar campania va debuta la mijloculul lunii mai prin participarea la un congres important din lumea medicala.

Produsele ginecologice ale companiei Bayer Schering Pharma se adreseaza tutoror femeilor si sunt dedicate diverselor etape din viata acestora. Compania este leader mondial pe segmentul de contraceptie hormonala, iar gamele de produse includ : contraceptive orale si non-orale, produse pentru menopauza si pentru tratamente ginecologice. Yasmin este leader pe piata contraceptivelor orale.

Clock Advertising a fost infiintata in 2002 ca agentie de BTL, dezvoltandu-se ulterior in agentie full-service. Clock Advertising dezvolta si implementeaza concepte creative si campanii pentru : Procter & Gamble, Pepsi Romania, Star Foods, Velpitar, Raiffeisen Bank, Stenyon, Scandia Sibiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri