Opt din zece tineri britanici se conecteaza la Internet in fiecare zi, declarand ca nu pot percepe piata fara PC-uri, potrivit raportului Circuits of Cool/Digital Playground realizat de MTV-Nickelodeon in parteneriat cu MSN si aparut pe eMarketer.
Respondentii sondajului in urma caruia s-a realizat raportul, cu varstye cuprinse intre 16 si 24 de ani, detin, in medie, un numar de 75 de numere de telefon in agenda telefonului mobil, dar numai 14% dintre acestia utilizeaza mobilul pentru a-si suna prietenii. Majoritatea prefera mesajele SMS si functionalitatea telefonului ca MP3-player.

“Prietenii joaca un rol important in vietile tinerilor. Cand acestia se intorc de la scoala, colegiu sau munca, socializarea nu se opreste, ea continua online. Copiii si tinerii sunt conectati acum non-stop la ritmul evenimentelor”, a declarat Andrew Davidson, vice presedinte al VBS International Insight, divizie a MTV Networks International.

Raportul a indicat ca internautii britanici petrec in medie 34 ore pe saptamana online, apartin de cel putin trei retele de socializare ca MySpace, Facebook si sunt conectati la 86 de persoane. Peste jumatate din cei interogati viziteaza saptamanal un site de networking.

Raportul “Digital Playground” realizat de Nickelodeon a avut ca esantion 7.000 de copii cu varste intre 8 si 14 ani si parintii acestora. Studiul s-a realizat in Marea Britanie, Australia, Noua Zeelanda, Germania, Olanda, Italia, Suedia, Mexic, Brazilia, Japonia, China si India. Toti participantii la sondaj au fost alesi din randul utilizatorilor frecventi ai Internet-ului.

“Circuits of Cool” propus de MTV a analizat datele provenite de la 18.000 de persoane cu varste incepand de la 14 ani, in state ca Marea Britanie, Germania, Olanda, Italia, Suedia, Polonia, Danemarca, Statele Unite, Canada, Brazilia, Mexic, China, India, Japonia, Australia si noua Zeelanda. Respondentii interogati au avut acces rapid la Internet, telefoane mobile si cel putin alte doua gadget-uri electronice.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri