Banca Comerciala Carpatica a lansat un credit pe termen foarte scurt (maxim 4 zile lucratoare) destinat persoanelor juridice, care acopera pana la 95% din valoarea ordinelor de plata creditate.
Creditul este procesat pe fluxul si documentatia simplificata de credit pentru persoane juridice si se acorda in lei/valuta, fiind supus unui termen de analiza si acordare de cateva ore.

Astfel, banca va asigura necesarul de finantare generat de decalajul dintre momentul efectuarii platilor prin ordin de plata si termenul de incasare a acestor plati in lei sau valuta, aflate in circuitul de decontare.

„Acest credit este indispensabil tuturor firmelor care inregistreaza decalaje intre incasari si plati in activitatea zilnica. Avem avantajul unei aprobari si acordari rapide, pentru o gama larga de operatiuni: plata instrumentelor de debit (BO/CEC) scadente, plata ratelor de credit scadente, plata comisioanelor de credit”, a precizat George Ciobanasu, director general adjunct al Bancii Comerciale Carpatica.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Money »



Setari Cookie-uri