Medic One, agentie specializata in comunicare pe domeniul sanatatii, a dezvoltat o aplicatie de prim ajutor pentru iPhone, care cuprinde informatii despre cele mai frecvente cazuri de accidente si instructiuni care sa ajute salvatorul care ofera primul ajutor.
Pentru realizarea acestui proiect au lucrat cinci companii din cadrul Lowe Romania, grup din care face parte agentia Medic One.

Astfel, compania de marketing Mobile Works s-a ocupat de dezvoltare, realizand aplicatia in limba romana, iar Lowe&Partners a integrat intregul proces creativ prin promovarea in spatiul offline.

In cadrul acestui proiect a fost implementata pe pagina de Facebook Crucea Rosie Romana o aplicatie speciala, un chestionar care testeaza aptitudinile de salvator ale utilizatorilor, intitulat “Ce fel de salvator esti?”.

Aplicatia, disponibila doar pentru iPhone, are doua sectiuni disponibile - „Invata” si „Urgente” - care ghideaza utilizatorii catre tipul de continut solicitat: informatie care ajuta in identificarea problemei, respectiv informatie ce explica modul de actiune odata ce problema a fost identificata.

Aplicatia se poate descarca scanand codul QR-ul sau accesand direct link-ul de aici.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri