Miliardarul american de origine ungara George Soros intentioneaza sa cumpere o participatie 4% la bursa de capital din orasul indian Mumbay (Bombay Stock Exchange), cea mai veche bursa din Asia, potrivit unor surse apropiate situatiei, citate de Financial Times, scrie Mediafax.
Soros discuta cu Dubai Holding in legatura cu cumpararea a 4% din Bombay Stock Exchange, negocierile aflandu-se intr-un stadiu foarte avansat.

Soros Fund Management intentioneaza sa plateasca circa 40 de milioane de dolari pentru participatie, pret care evalueaza bursa la circa un miliard de dolari.

Bursele indiene isi diversifica activitatile si isi modernizeaza tehnologia, pentru a atrage mai multi traderi. Legea indiana limiteaza la 5% participatiile care pot fi detinute la bursele locale de catre investitorii straini.

Dubai Holding apartine conducatorului emiratului Dubai, seicul Mohammed bin Rashid al-Maktoum.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri