Majorarea se va realiza prin emiterea unui numar de 51,2 milioane de actiuni noi cu o valoare nominala de 2,1 lei/actiune. Pentru fiecare actiune detinuta actionarii vor putea subscrie 4,06 titluri noi.

Daca actiunilor nou emise nu vor fi subscrise in totalitate ele urmeaza sa fie vandute printr-o oferta publica primara, care va fi intermediata de SSIF Estinvest Focsani.

Producatorul de celuloza si hartie a inregistrat in primul semestru al anului pierderi de 11,2 milioane lei, in crestere de aproape patru ori comparativ cu perioada similara din 2009.

Somes Dej, pierderi de 4 ori mai mari in S1

Somes Dej, pierderi de 4 ori mai mari in S1

Somes face parte din grupul Serviciile Comerciale Romane (SCR), controlat de omul de afaceri Stefan Vuza.

Citeste si:

Potrivit celor mai recente raportari, firma A1 Impex, membra a SCR, controleaza 62,6% din actiunile Somes, in timp ce SIF Banat-Crisana (SIF1) are 13,11% din titluri.

In prezent, compania are un capital social de 26,46 milioane lei, impartit in 12,6 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,1 lei.

Capitalizarea societatii este de 25,2 milioane lei (5,9 mil. euro), conform ultimului pret de 2 lei/actiune. Somes se tranzactioneaza la categoria Nelistate a Bursei de Valori Bucuresti.