Copresedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat, luni, dupa sedinta Biroului Politic National, ca este de ras si de plans faptul ca senatorul Gabriel Oprea nu si-a depus demisia din functie, asa cum anuntase pe Facebook, si a precizat ca PNL a luat in calcul ambele variante, prin depunerea cererii de reluare a votului, astfel ca asteapta solutionarea acestei cereri.

”E de ras, e de plans, nici nu mai stiu ce sa zic, pentru ca noi am discutat pe ambele scenarii. (...) Eu va spuneam ca astept materializarea demisiei, pentru ca am mai vazut piruete electorale facute si de PSD, si de Oprea, si de domnul Dragnea. Astazi, ne aratau colegii nostri din Senat exact acest lucru, si anume ca pe ordinea de zi a plenului Senatului este solicitarea domnului Oprea de reluare a votului. Deci nici pomeneala de demisie”, a spus Gorghiu, conform News.ro.

Copresedintele PNL a aratat ca nu conteaza daca Senatul discuta cererea PNL de reluare a votului sau pe cea a lui Gabriel Oprea.
”Important, pentru noi, este sa inteleaga majoritatea, acel cartel politic Tariceanu-Oprea-Dragnea, ca justitia se face in fata instantei, si nu in Senat”, a precizat Gorghiu.

Fostul vicepremier Gabriel Oprea nu si-a depus, pana la aceasta ora, demisia din Senat, presedintele acestui for legislativ, Calin Popescu Tariceanu, precizand ca daca acest lucru nu se va intampla pana la ora 18.00, marti dimineata se va discuta in Comisia juridica solicitarea lui Oprea de reluare a votului in cazul sau.

Sursa foto: agerpresfoto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri